1 jan. 2011

Ready with ready wit

There was an ending - there always is - but the story went on past the ending - it always does.
Jeanette Winterson, Lighthousekeeping.

3 kommentarer:

 1. Det var vackert; liksom ett resignerat hopp.

  Gabrielle B

  SvaraRadera
 2. http://bernur.blogg.se/2010/december/flyktsoda.html#comment

  Ta åt dig bernur!

  SvaraRadera
 3. Jo, Jeanette W. har sina stunder - fortfarande ...
  Nä, jag kan inte ta åt mig, lyssna på sireners lockrop från den gamla bloggen. Jag har skrivit där sedan våren 2006, och under den tiden har INGENTING hänt för att utveckla sidan. På blogspot kan jag i alla fall ha med en sida med cv, för att skryta lite om vilka tidningar jag har skrivit i och kommer att skriva i, samt ha lite andra roliga grejer, som en bild på min bok/mina böcker (he!), och så slipper jag alltså reklamen, även om de på blogg.se var snabba på att ta bort den där reklamen längst ned (förmodligen fick de klagomål).
  Arkivet, det så kallade, finns kvar på bernur.blogg.se, och där kan det väl få stanna: jag har inga planer i dagsläget på att släcka den, och jag vet inte heller om det är något städarna på blogg.se gör, hur länge en blogg ska vara inaktiv innan den försvinner. Låt mig bara skriva några månader här så kommer det att finnas ett arkiv här också, förhoppningsvis bättre än det gamla.
  Och jag gillade aldrig utseendet på den gamla bloggen, med den ljusblå färgen, som på vissa webbläsare / vissa datorer lämnade nästan halva skärmen utan text, som krymptes ihop på den vänstra kanten. Här på blogspot kan jag ha en målning av William Blake som bakgrund i stället, och i mina ögon slår det alla ljusblå färger som finns.
  Dessutom kan bilder inbäddas i texten snyggare här. Det finns säkert fler fördelar. Man kan klicka på bilderna, och göra dem stora.

  SvaraRadera