6 apr. 2011

Här är jag

Somliga elever ser mig som människa, somliga som en björn (som gillar kaffe): alla har rätt. Den vänstra bilden är från förra året, den högra gjordes idag.

6 kommentarer:

 1. Men det är skamligt att ingen fångat dina färgstarka skjortor: den orangea, den lila... De saker jag minns tydligast från dina lektioner! Rent visuellt vill säga. Om det ens är minnen, men jag föreställer mig åtminstone att du hade en orange och helt säkert minst en lila skjorta. Vilket är värt att uppmärksammas.

  SvaraRadera
 2. En grön skjorta med - och en gul, och en regnbågsmarinerad - sen en snygg joy division-tröja med...

  SvaraRadera
 3. Och idag en turkos skjorta, i går en orange, ja ... Jag tror jag har fem lila skjortor, eller fler. Jag vet inte, jag orkar inte kolla, jag har ägnat hela kvällen åt att göra ett prov till fredag, ett prov på Bruno K. Öijer och Stina Aronson ... samt rapporterat in betyg på WL 1 till IBO, vilket tar ungefär en halv kväll i anspråk.

  SvaraRadera
 4. Det låter fint, en snygg Joy Division.. och att få prov på Bruno K. Öijer. Jag såg honom en gång i vit skinnbasker på Konsum Sveavägen. Stort. Lila turkos.. prova vit skinnbasker nu när det är vår!

  SvaraRadera
 5. Och du, var är min tiger jag ritade en gång?

  SvaraRadera
 6. Max, det fattar du väl: den tigern ligger i svältkonstnärens bur, där den spanar efter den Kafka som gjort sin sorti - - -

  SvaraRadera