tag:blogger.com,1999:blog-3051804628101451309.post3139317734352980623..comments2024-03-28T18:00:59.823+01:00Comments on bernur : Av kött och blod, Henrik JohanssonBernurhttp://www.blogger.com/profile/16929821784410588962noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3051804628101451309.post-55401975895975374282013-05-22T07:53:28.203+02:002013-05-22T07:53:28.203+02:00Det kommer böcker av Gustav Meyrink senare på sven...Det kommer böcker av Gustav Meyrink senare på svenska, har jag förstått (Alastor förlag?). Lera kanske inte är bra i köket? Bernurhttps://www.blogger.com/profile/16929821784410588962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3051804628101451309.post-88586749797669908762013-05-20T16:57:57.030+02:002013-05-20T16:57:57.030+02:00Tyvärr lär jag nog inte hinna läsa denna bok men u...Tyvärr lär jag nog inte hinna läsa denna bok men undrar i alla fall: är det verkligen en <i>golem</i> (lera) man vill skapa eller kanske snarare ett <i>Frankensteins monster</i> (kött om än inte blod)? Det passar bättre in i restaurangmiljön tycker jag.Bengt O.https://www.blogger.com/profile/00640843765346397798noreply@blogger.com